Rens Korhorn (18) werkt als leerling-begeleider op activiteitencentrum De Poort van Profila Zorg in Puttershoek. Op maandag volgt hij de opleiding MZ4 aan het Da Vinci College en van dinsdag tot en met donderdag is hij op De Poort te vinden. “Na de middelbare school wist ik niet goed wat ik precies wilde. Ik heb een blauwe maandag de opleiding ICT gevolgd en daarna Autotechniek, maar beide bleken niet mijn ding te zijn. De teammanager van De Poort/Oogstlaan - een goede bekende van mij – stelde voor om  een dagje mee te lopen op De Poort. Vanaf het eerste moment was ik hier op mijn plek. Dit wilde ik doen, dus begon ik aan de opleiding.”

Ook sfeer proeven op Activiteitencentrum De Poort en/of woonlocatie Oogstlaan? 
Laat het ons weten door te mailen naar info.oogstlaan@profilazorg.nl of te bellen
naar 030 635 7500.

 

Dat geen dag hetzelfde is, vindt Rens zo tof aan het werken op De Poort. “Ik vind het mooi dat je echt van elkaar leert; de cliënten van mij, maar ik zeker ook van hen. De werkzaamheden op de dierenweide, zoals het verzorgen van de dieren en alle klusjes die hier gedaan moeten worden: Voor de cliënten is het dagelijkse kost, waar ik echt nog van kan leren.”

Op De Poort vinden veel buitenactiviteiten plaats op de naastgelegen dierenweide SamenZo. Ook wordt de werkplaats op dit moment heringericht met veel nieuw gereedschap, zodat daar ook geklust kan worden. “Ik houd van de creativiteit bij de dagbesteding en geniet ervan om samen met de cliënten actief aan de slag te zijn.”


“Het team waarin ik werk is echt heel leuk. De mensen hier zijn aardig en eerlijk. Het team bestaat uit veel verschillende mensen met heel verschillende achtergronden, wat zorgt voor een mooie dynamiek.”

Interesse? Klik hier voor onze vacatures

Collega worden van Rens?

Reageer op één van de onderstaande vacatures en word de directe collega van Rens.

  • Profila Zorg
  • Een Allround Financiële Functie
  • Houten
  • HBO, MBO 2, MBO 3, MBO 4