Ben jij die begeleider die net iets meer uitdaging zoekt? Join the team!

Profila Zorg is voor De Oogstlaan in Puttershoek en De Ark in Dordrecht op zoek naar stevige kerels en pittige tantes. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en doe jij je werk met hart en ziel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Op de locaties wonen mensen met een (licht) verstandelijke beperking, autismespectrumstoornis, psychiatrische problematiek of verslavingsproblematiek. De collega’s van De Oogstlaan en De Ark vormen een sterk en hecht team, die met veel passie en plezier samenwerken.

Onze teams in Puttershoek en Dordrecht willen graag uitbreiden met MBO’ers (niveau 3 en 4) met een zorg gerelateerde opleiding, HBO’ers Social Work of zij-instromers die we opleiden. We zoeken professionals die hun talenten in willen zetten bij onze mooie, christelijke zorgorganisatie. 

In Gods ogen zijn alle mensen bijzonder. Maar voor wie zorg of begeleiding nodig heeft, geldt dat wat ons betreft nog een beetje extra.  Onze medewerkers delen een passie: vanuit een christelijke identiteit bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van kwetsbare mensen in de samenleving. 

Vacature: Begeleider 20-24 uur, De Oogstlaan Puttershoek

Vacature: Begeleider 28-32 uur, De Oogstlaan Puttershoek

Vacature: Begeleider 24-36 uur, De Ark Dordrecht

Vacature: Gedragskundige 16-32 uur, De Oogstlaan Puttershoek

Vacature: Begeleider 32 uur, De Oogstlaan Puttershoek

 

Zij-instromers zijn welkom!

Heb jij hart voor mensen en wil je een carrièreswitch maken? Naast ervaren begeleiders, zoeken wij ook jou als je graag als zij-instromer aan de slag gaat. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in het onderwijs, als politie-agent, fitnessinstructeur of coach.

Je bent op zoek naar een baan met maatschappelijk impact én de zorgsector spreekt je bijzonder aan. Je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo4- of hbo-niveau. Samen met jou bespreken we welke aanvullende opleiding nodig is om te kunnen werken als begeleider.

Liever eerst persoonlijk contact? 

Wil je meer informatie over de Profila Zorggroep of twijfel je of de vacature iets voor jou is?  Neem contact op met Hendrina van Driel, telefoonnummer 06 10 049 587, e-mail: h.vandriel@profilazorg.nl.

Collega's aan het woord

Jaimy, senior begeleider bij De Oogstlaan

“Werken aan optimale kwaliteit van leven voor mensen met complexe problematiek: Dat is topsport!”

Lees  het hele verhaal van Jaimy