Flexmedewerker

In het kort

Wil jij je werken in de zorg en je eigen werkweek indelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze nieuwe flexpool zijn wij op zoek naar enthousiaste en getalenteerde collega’s die flexibel inzetbaar zijn voor meerdere locaties in een bepaalde regio.

Waar ga ik werken

Je wordt onderdeel van onze nieuwe flexpool. Als begeleider in de flexpool kun je bij meerdere locaties binnen een bepaalde regio een kijkje nemen in de keuken en zo veel verschillende ervaringen opdoen met diverse doelgroepen. Je kunt zelf aangeven hoeveel uren je per week wilt werken (minimaal 10 tot max 24 uur per week).
Als flexpoolmedewerker word je ingezet op verschillende afdelingen in de regio Zuid-Holland Zuid, Houten, Veluwe (’t Harde e.o) en Noord Nederland (Steenwijk, Hoogeveen en Delfzijl). We houden bij het inplannen van je diensten zoveel mogelijk rekening met jouw woonplaats.
In de eerste maanden zul je bij verschillende teams binnen je regio worden ingezet. Daarna zul je zoveel mogelijk ingezet worden bij jouw voorkeursteams.

Dit zeggen collega’s over het werken in de flexpool:

 • ‘Als flexwerker is de variatie in je werkzaamheden zo groot, geen dag is hetzelfde’
 • ‘Minder administratie en minder vergaderen, dat is best lekker’
 • ‘Dit is voor mij de ideale baan naast mijn studie of met schoolgaande kinderen. Ik bepaal zelf wanneer ik werk’
 • ‘Door het werken op verschillende groepen, breid ik mijn ervaring en kennis uit’

Wat ga ik doen

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen. Onze cliënten vinden het alleen maar belangrijk dat jij er voor hen bent en hen hoopvol perspectief biedt in hun dagelijks leven. Ze zijn minder geïnteresseerd in jouw diploma’s of waar je geboren bent. En dat snappen wij best wel!

Jij zet je als flexmedewerker op professionele wijze in voor een veilige en prettige omgeving voor onze cliënten. Je geeft uitvoering aan de cliëntplannen vanuit de zorgvisie van Profila Zorggroep. Deze plannen komen tot stand in nauwe samenwerking met de cliënt, zijn netwerk en andere betrokken professionals.

Onze cliënten hebben ondersteuning nodig op het gebied van wonen, leren en werken. Stabiliteit, structuur en activering zijn hierin belangrijke pijlers. We doen veel dingen samen, zoals dagbesteding, wandelen of sporten, zodat onze cliënten zich blijven ontwikkelen en verder groeien in zelfredzaamheid. Soms is het gedrag van de cliënt niet oké, maar wie ze zijn staat voorop, en we beginnen altijd opnieuw met elkaar.

In de flexpool verwachten we flexibiliteit van onze medewerkers. Je draait zowel dag-, avond- als nachtdiensten. Deze diensten zullen op doordeweekse, weekend- en feestdagen en in vakantieperioden vallen. Er wordt geprobeerd zover mogelijk vooruit te plannen, maar er zal ook sprake zijn van ad hoc-opvang. Deze laatste diensten worden telefonische met je afgesproken.
Voor de werkzaamheden die verricht worden op de locaties, zijn inwerkplannen en scholingen beschikbaar.

Wil jij werken met passie en lef, schrik je niet snel van moeilijk of complex gedrag en wil je bescherming en zorg bieden vanuit deze pijlers? Kom dan bij ons werken en maak het verschil door te kijken naar wat wél kan.

Wat krijg ik bij jullie?

Sowieso waardering van cliënten en collega's! Bij ons kun je je werk én je geloof delen met andere christenen en heel concreet iets voor de ander betekenen.
Een warme sfeer, open werkklimaat en mogelijkheden om mee te denken in ontwikkelingen die gaande zijn, staan centraal.

En alsof dat niet genoeg is:

 • Een contract voor 10 tot max 24 uur per week (uren worden in overleg vastgesteld) voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto salaris conform cao Gehandicaptenzorg schaal 35 met een bruto salaris tussen de € 1.920 en € 2.854 obv een fulltime dienstverband en afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld 8%, Eindejaarsuitkering 8,33% en naast je wettelijke vakantie-uren ontvang je bij ons 57 uur extra op jaarbasis o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Deelname aan pensioenfonds
 • Collectiviteitskorting bij diverse (zorg)verzekeringen.
 • De mogelijkheid om allerlei leuke producten voordeling aan te schaffen, zoals een fiets, fitnessabonnement of een Hello Fresh Voucher.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien door opleidingen en trainingen via de Profila academie of externe scholing.

Jouw talenten

Goede zorg vraagt om deskundige en professionele begeleiders. Jij beschikt over uitstekende communicatieve skills.  Je bent ondernemend, initiatiefrijk, reflectief en houdt ervan om zelfstandig te werken.
Je hebt lef, staat stevig in je schoenen en bent een echte doorzetter: je zit niet snel bij de pakken neer. Ook humor mag natuurlijk niet ontbreken.
Je betekent graag iets voor een ander en kijkt naar kansen en mogelijkheden. Jouw positieve energie werkt aanstekelijk, op je collega’s, op de cliënten en alle mensen in jouw omgeving.

Verder vragen wij:

 • Je bent in het bezit van een relevant MBO 3 of 4 diploma (SPW/MMZ/SAW/SMD) of een HBO diploma (MWD/SPH/Social Work/HBO V), of je kunt deze binnen redelijke termijn behalen.
 • Je schakelt makkelijk tussen individuele en groepsbegeleiding,  solistisch en samenwerken en theorie en praktijk.
 • Je durft te improviseren en ziet uitdaging in moeilijke situaties.
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken (zowel avonddiensten, slaapdiensten, weekenddiensten en tijdens vakantieperiodes en feestdagen).
 • Je hebt een geldig BHV diploma of bent bereid deze te behalen.
 • Je werkt vanuit je geloof en onderschrijft de visie van Profila Zorggroep. Dit lezen wij graag terug in je brief.

Informatie sollicitatieproces

Heb je vragen? Bel de contactpersoon van deze vacature! Ben je meteen al enthousiast? Klik dan op de knop 'solliciteren'.

Voor alle W&S bureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken naar de ideale kandidaat voor deze vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen deze functie in te vullen. Als het niet lukt, bellen wij jullie!

Over Profila Zorggroep

Profila Zorggroep is een landelijke zorgaanbieder. Je vindt ons in de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, de Veluwe en Noord-Nederland. We bieden ambulante ondersteuning, woonzorg, (dag)behandeling en werk.
Wij bieden met liefde en lef professionele zorg aan mensen met een verstandelijke beperking of psychosociale problemen. Wij werken vanuit de visie dat Jezus Christus ons leert elkaar lief te hebben en naar elkaar om te zien. Samen met de cliënt kijken wij naar wat wél kan en helpen we hen hun leven zo goed mogelijk vorm te geven.

Kun je niet langer wachten?

Wij ook niet! Solliciteer via onderstaande knop. Houd er rekening mee dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet inleveren wanneer wij je aannemen en dat we bij je vorige werkgever(s) navraag doen over de door jou verleende zorg. 

Kom je bij ons werken?

Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Type functie